Dolph Kessler Fotografie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nederlands English   HOME
 
ART FAIRS - NIEUWS, NIEUWS, NIEUWS. Begin oktober 2013 verscheen mijn nieuwe fotoboek Art Fairs Revisited, een serie foto`s met als onderwerp kunstbeurzen ten tijde van opbouw en afbouw. Dit is een vervolg op het in 2009 verschenen fotoboek Art Fairs, waarvan ik met een selectie een prijs in de categorie cultuur won bij de Zilveren Camera 2009. Sinds 2006 fotografeer ik op kunstbeurzen en in musea. In deze categorie een overzicht van de verschenen boeken, belangrijke publicaties en overige fotoseries.
LVIV, LWOW, LEMBERG - Een nieuw fotoproject over een paradoxale stad. Lviv in westelijk Oekraine. De ondertitel van het boek wordt: between beauty and drama.
DE NOORDZEE ROND - In september 2012 is mijn nieuwe fotoboek over de Noordzeekust verschenen. 200 bladzijden / 110 foto`s / 30 x 24 cm / hardcover / oplage 850. Prijs 35 euro. Via de boekhandel. Zie ook www.denoordzeerond.nl Raadpleeg de aparte website www.denoordzeerond.nl RECENSIES:
ANDERE FOTOBOEKEN - Het fotoboek zie ik als de meest optimale manier om naar foto`s te kijken. In deze categorie een aantal in eigen beheer uitgegeven fotoboeken geprint in kleine oplagen.
SPECIAL SERIES - Deze fotoserie op mijn website wordt binnenkort specifieker ingevuld. Zie voor de inhoud verder bij de Engelse tekst
OPDRACHTEN - Een overzicht van projecten in opdracht, zowel fotoboeken als enkele tijdschriften.
REIZEN - In deze categorie staan enkele reizen. Aanvullingen via mijn panoramio account. www.panoramio.com/user/5061631